Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaallinen talli ♦ This is sim game stable

 

Winner ei lopetakkaa toimintaansa. Hetken mietittyä en voikkaa lopettaa talli. Winner kuitenkin menee hetkeksi lomalle sunnuntain illasta perjantaihin asti, koska minä olen seikkailemassa lapissa.

Talli vaihtaa toimintaansa pikku hiljaa. Kisoja emme järjestele enää paljoa. Tulevaisuudessa perehdymme kastatukseen, oreihin ja tietenkin valmennuksiin.

 

Hyvää kesän jatkoa ja anteeksi tämä minun hullu tallin lopeaataminen!

 

Hevosia tulee myyntiin jonkin verran.

 

 

Virtuaalihevonen/ sim game horse 

Maestoso Basovizza

 
Kutsumanimi: Baso Sukupuoli: Ori
Ikä: 8 (19.06.2007) Rotu: Pura Raza Española (Andalusianhevonen)  

Säkä: 158cm

Väri: Kimo
Painotus: Koulu Rekisterinumero: Tulossa
Kasvattaja: - Koulutus: Ko: Grand Prix, Re: 120,  Me: 80, Irto: 130
Omistaja: Emppa VRL-13931, Kisatalli Winner Siitos käyössä

Luonne:

 

Hoitaessa Baso on ihana. Ori seisoo nätisti paikoillaan koko hoitamisen ajan. Kaviot tosin on vaikea nostaa. Jos saat kavion ylös alkaa ori siirtämään painoa ylhäällä olevaan jalkaan tai sitten Baso alkaa riuhtomaan jalkaa pois. Kanssa voi ori näykkäsät pehvasta. Jos Baso onnistuu näykkäsemään pehvasta ei ori päästä irti helposti. Joten kun putsaat etu kavioita kannaatta pyllistellä muualle kuin orin naama päin. Satula menee yleensä hyvin. Voi  ori joskus yritää näykkästä. Ei kuitenkaan ikinä sinua päin vaan mielummin satulaa. Suitset menee hyvin ja ori avaakin suunsa kiltisti. 

Ratsastaessa Baso on kuuliainen ja tekee aina parhaansa. Ori ei kuitenkaan ole helpoimmasta päästä ratsastaa. Baso kun on todella herkkä suusta. Pienikin kova ote ja hevonen on vetämässä pukkilaukkaa ympäri kenttää. Baso ei muuten lopeta pukkilaukkaa ennen kuin ratsastaja on maassa maistelemassa hiekkaa. Joten kannattaa olla hyvin tarkka hidastuksista. Ori on helppo saada kulkemaan muodossa ja peräänannossa. Ori lähtee aina hyvin työstämään takajaloilla. Askelajit on todella mukavia. Ravi ja laukka on tasaisia. Varsinkin laukka. Bason laukassa voisi istua vaikka koko päivän. Pohkeille ori on onneksi sopivan herkkä eikä ole vetämässä pienestä hipaisusta kiitolaukkaa. Esteillä ori on vähän hidas mutta kuitenkin ori tykkää hypätä. Basoa saa esteillä yleensä pyytää lisäämään vauhtia. Maasossa Baso käy aina mielellään. Varsinkin uittelusta hulmuharja tykkää.

Taluttaessa Baso tulee aina perässä. Tammojen kiima aikaan voi kuitenkin ori lähteä sinne sun tänne.

Kisoissa Baso on enerkinen. Alkulämmittelyitä saakin tehdä paljon ennen radan alkamista, että ori kuuliainen. Kun orilla mennään valkoistenaitojen sisään antaa ori kaikenssa pöyhistää lihaksensa esille.

Temput Baso osaa joitakin temppuja. Oti osaa nostaa "tassua" , kun sanot päivää. Kun kävelet Bason vieressä ja nostelet jalkojasi eteen päin alkaa Basokin nostelemaan etujalkojaan eteen päin ja tavallaan menee espanijalaista käyntiä. Seuraavaan temppuun tarvii raipan. Pysäytät Bason ja laahaat raipaa maassa kohtti takajalkoja. Bason pitäisi tästä kumartaa. Baso osaa kyllä käskystäkin kumartaa mutta vain espanijaksi. Muista aina antaa jokin herkku kun teet temppuja. Josku  Baso voi tehdä itsestään päivää temppua.

Kuva© Equine photos

Jälkeläiset:
 
 

Hoito-ohjeet & muut:

 

- Ei tarvi raippaa!

- Suojat esteillä. Kouluun pintelit

- Omistaa koulusatulan ja estesatulan

- Tarhaan sateella ja kurakelillä sadeloimi

-Kun -10° tai yli fleeceloimi tarhaan ja -20° tai yli toppaloimi tarhaan

- Hikisenä villaloimi

 

Kisakalenteri:


 

Luokka/sijoitus Päivämäärä Ratsastaja Kisapaikka
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

Palkinnot:

 

Valmennukset/tunnit:

©2019 ♦ Kisatalli Winner ♦ - suntuubi.com