Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaallinen talli ♦ This is sim game stable

 

Winner ei lopetakkaa toimintaansa. Hetken mietittyä en voikkaa lopettaa talli. Winner kuitenkin menee hetkeksi lomalle sunnuntain illasta perjantaihin asti, koska minä olen seikkailemassa lapissa.

Talli vaihtaa toimintaansa pikku hiljaa. Kisoja emme järjestele enää paljoa. Tulevaisuudessa perehdymme kastatukseen, oreihin ja tietenkin valmennuksiin.

 

Hyvää kesän jatkoa ja anteeksi tämä minun hullu tallin lopeaataminen!

 

Hevosia tulee myyntiin jonkin verran.

 

 

Virtuaalihevonen/ sim game horse 

Monaco

Kuva© Equine photos

 
Kutsumanimi: Mortti Sukupuoli: Ruuna
Ikä: 8 (25.05.2007 Saksasta) Rotu: Ratsuponi

Säkä: 140cm

Väri/Merkit: Kimo
Painotus: Yleis Rekisterinumero: Tulossa
Kasvattaja:  Koulutus: Ko: HeB, Re: 100, Me: 90, Irto: 115
Omistaja: Emppa VRL-13931, Kisatalli Winner Hoitaja: ?
 

Luonne:

Mortti on pieni vilperi;). Hoitaessa pyörii karsinassa eikä halua pysyä paikllaa. Sen takia yleensä hoidetaan käytävällä. Kaviot nousee jonain päivänä hyvin. Toisena huonosti. Satulaa laittaessa pullistelee paljon. Suitset menee hyvin. Mortti rakastaa nojata päätään olkapäähän.

Ratsastaessa on yksi vilperi. Mortin kanssa ei ainakaan hitaudesta tarvi valittaa. Vauhtia löytyy varsinkin talvella. Tämä poni rakastaa lunta! Talvella ei yleensä keskity yhtään kouluun. Muutenkin koulua vääntäessä Mortti rupee viskomaan päätään ja pahimmillaan pukittaa. Vauhdista tämä poni pitää eniten. Esteet ylittyy helposti. Esteillä tulee jokaisen esteen jälkeen pukki. Jos on ponilla huono päivä saattaa tulla pukki sarjoja. Jaloistaan Mortti on kuitenkin tarkka. Maastossa ilo pukit on normaaleja tälle ponille. Tosin Mortin ilo pukit on todella isoja. Vauti voi olla joskus todella kova. Älä ikinä nosta laukkaa tallille päin mentäessä. Vauhti on silloin niin kova ettei poni pysähdy sitten millään. Jos tiput ponin selästä, jää Mortti odottamaan sinua vähän matkan päähän.

Taluttaessa Hyppähtelee puolelta toiselle eikä pysy millään paikallaan. Mortti käyttäytyykin kuin olisi viellä pieni varsa.

Kisoissa Mortin erikois alaa on pöyhistää rinta kehä ennen radalle lähtöä ja hypätä jokainen este liijoteltusti. Poni käyttäytyy hyvin ja onkin kuin kotonaan.

 

Hoito-ohjeet & muut:

 

- Ei tarvi raippaa

- Esteillä suojat eteen

- Omistaa yleissatulan

- Tarhaan sateella ja kurakelillä sadeloimi

-Kun -10° tai yli fleeceloimi tarhaan ja -20° tai yli toppaloimi tarhaan

- Hikisenä villaloimi

 

 

Kisakalenteri:

 

Luokka/sijoitus Päivämäärä Ratsastaja Kisapaikka
       
       
       
       
       
       
       
       
       


Palkinnot:

 

Valmennukset/tunnit:

 
©2019 ♦ Kisatalli Winner ♦ - suntuubi.com