Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaallinen talli ♦ This is sim game stable

 

Winner ei lopetakkaa toimintaansa. Hetken mietittyä en voikkaa lopettaa talli. Winner kuitenkin menee hetkeksi lomalle sunnuntain illasta perjantaihin asti, koska minä olen seikkailemassa lapissa.

Talli vaihtaa toimintaansa pikku hiljaa. Kisoja emme järjestele enää paljoa. Tulevaisuudessa perehdymme kastatukseen, oreihin ja tietenkin valmennuksiin.

 

Hyvää kesän jatkoa ja anteeksi tämä minun hullu tallin lopeaataminen!

 

Hevosia tulee myyntiin jonkin verran.

 

 

Virtuaalihevonen/ sim game horse 

Beautiful spring memory

 

 

Kutsumanimi: Memmu, Memo,Memu Sukupuoli: Tamma
Ikä: 6 (20.05.2009) Rotu: Newforesti
Säkä: 138cm Väri: Voikko
Painotus: Este Rekisterinumero: Tulossa
Kasvattaja: - Koulutus: Ko: HeA, Re: 110, Me: 60, Irto: 130
Omistaja: Emppa VRL-13931, Kisatalli Winner  

Luonne:


Hoitaessa Memu on kiltti ja rakastaa rapsutuksia. Kuitenkin on todella herkkä kutiamaan mahan alta. Jos mahaa harjaa saa ollaa todella nopea, koska muuten voit saada potkun käteesi. Ei siinä mitään mutta Memmu on perso piehtarointiin. Aina ratsastuksen jälkeen tamma käy piehtaroimaan. Jos purat karsinassa saat olla todella nopea purkamisessa. Varsinkin ulos viedessä on tamma lähtemässä heti piehtaroimaan. Kun päästät tamman vapaaksi etsiipä Memu kaikista mutaisimmän kohdan ja piehtäroi itsensä ihan ruskeaksi. Kaviot nousee hyvin ja satula menee yhdessä hujauksessa. Suitset voi olla vähän hankalampi juttu. Memu kun ei avaa suutaan helposti.
 
Ratsastaessa Memu on todella mukava ja monestikkin tullaan hymyissä alas selästä. Se kyllää riippuu todella paljon tästä ponista. Joskus on todella kiva ja toisinaan aivan kamala. Koulussa tamma on rento ja herkkä pohkeelle. Voltteja ja ympyröitä tehdessä rupeaa Memu lisäämään vauhtia, vaikka olisit käyttänyt pelkkää sivu pohjetta. Kaiken maailman koulu liikkeet onnsituvat tältä ponilta mutta ei kauan, koska Memulla on todella lyhyt kärsivällisyys. Kauaa ei kannata toistaa samoja liikkeitä tai Memmusta tulee aivan kamala. Viskoo päätä, pukittaa, puskee kaikki läpi lapa edellä ja niin edelleen.
Esteillä Memu on vauhdikas ja rakastaa hyppimistä. Valitettavasti Memu tarvii luotettavan kuskin, koska katselee vähän jokaisella hyppy kerralla esteitä. Esteillä saa ratsastaja lentää monta kertaa selästä, koska Memmu tekee todella tiukkia ohituksia. Kun Memmu luottaa ratsastajaansa se hyppää kaikki esteet helposti.
Maastossa poni on kiltti ja menee vähän kaikkialle. Kuitenkin pelkää valitettavasti autoja ja rekkoja yms.  
 
Taluttaessa Memmu on oikeastaan mukava tai no. Se riippu. Memmu onkin todella huvittava poni, koska jos poni näkee lätäkön se piehtaroi innoissaan. Eikä sitä pysäytä sitten mikään.
 
Kisoissa Memmu on varma ja mene hyvin. Tosin voi olla jännittynnyt. Varsinkin esteiden suhteen ratsastajan täytyy olla tarkka.
 
Kuva © Equine photos
 
Jälkeläiset:
 
 
 

Hoito-ohjeet & muut:

- Ei tarvi raippaa

- Suojat esteillä taakse ja eteen

- Omistaa koulusatulan ja estesatulan

- Tarhaan sateella ja kurakelillä sadeloimi

-Kun -10° tai yli fleeceloimi tarhaan ja -20° tai yli toppaloimi tarhaan

- Hikisenä villaloimi

 

Kisakalenteri:

 

Luokka/sijoitus Päivämäärä Ratsastaja Kisapaikka
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

Palkinnot:

 

Valmennukset/tunnit:

©2019 ♦ Kisatalli Winner ♦ - suntuubi.com