Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaallinen talli ♦ This is sim game stable

 

Winner ei lopetakkaa toimintaansa. Hetken mietittyä en voikkaa lopettaa talli. Winner kuitenkin menee hetkeksi lomalle sunnuntain illasta perjantaihin asti, koska minä olen seikkailemassa lapissa.

Talli vaihtaa toimintaansa pikku hiljaa. Kisoja emme järjestele enää paljoa. Tulevaisuudessa perehdymme kastatukseen, oreihin ja tietenkin valmennuksiin.

 

Hyvää kesän jatkoa ja anteeksi tämä minun hullu tallin lopeaataminen!

 

Hevosia tulee myyntiin jonkin verran.

 

 

Virtuaalihevonen/ sim game horse

 Vihurin Ville

 

© ransu.kuvat

 

Kutsumanimi: Ville Sukupuoli:  Ori
Ikä: 10 (04.04.2005) Rotu: Suomenhevonen
Säkä: 155cm  Väri:  Musta
Painotus: Yleis Rekisterinumero: VH15-018-0595
Kasvattaja: - Koulutus:  Ko: HeA, Re: 110, Me: 100, irto: 125
Omistaja: Emppa VRL-13931, Kisatalli Winner Hoitaja: ?
 
 

Luonne:

Hoitaessa Ville pomottelee. Näykkii ja potkiikin jonkin verran. Uusi hoitaja joutuukin näyttämään lukuisija kertoja kuka määrää. Tuttu hoitaja voi taas tätä oria halailla mielin määrin. Enimmäiset kerrat tämän orin kanssa onkin vaikeat. Villeen on aina vaikea saada luottamus, mutta sen kun saa ei ori ikinä unohda hirnahtaa hoitajalleen aina hänet nähdessaan. Harjaamisesta Ville tykkää ja varsinkin sään kohdalta rapsuttelusta. Kaviot on vaikea nostaa ja yleensä ori yrittää puraista pehvasta. Suojia laittaessa poika nostelee jalkojaan. Varustaessa täytyy olla varuillaan. Satulaa laittaessa ori näykkii ja liikkuu ympäriinsä. Pullistukset siihen viellä päälle. Suitset menee taas joten kuten. Ville tekee usein pienen kepposen suitsia laittaessa. Avaa suun hyvin, mutta ennen kun ehdit laittaa ne päähän asti ori riuhtasee pään ylös kovalla voimalla. Jolloin aika varmasti suitset lentää lattialle.

Ratsastaessa Ville on alkuun hankala. Uudella hoitajalla ori pukitelee ja pahimmillaan voi nousta pystyyn. Onneksi sitä ei kestä kauan. Tai no riippuu kuinka nopeasti hoitaja ja hevonen löytää yhteisen sävelen. Kun hoitaja ja Ville tulee juttuun löytyy orista paljon liikettä. Koulussa ori on helppo saada muotoon. Villen askeleet on kanssa tasaiset ja helposti siirrettävät. Ori on kanssa mukavan enerkinen, joskus jopa liikaa. Esteet Ori ylittää moiteetomasti ja jättää jokaiselle esteelle hyvät ilmavarat. Esteillä kuumuu ja tarvii silloin vahvemman kuolaimen. Maastoilessa ei kattele paljon mitään ja nauttii rennoista retkistä. 

Taluttaessa Ville koettelee aina hoitajaansa. Ori voikin tuntua siltä kun lähtisi ilmaan. Tammojen kiima-aikaan oria on erityisen vaikea hallita. Säntäilee minne sattuu, riehtoo päätä, potkii ja keulii. Silloin kannatetaan ori kuolainta mukaan taluttaessa.

Kisoissa Ville on kun kotonaan. Odottaa kiltisti paikoillaan ja onkin kuin eri hevonen kuin kotona.

 

Jälkeläiset:
 

 

Hoito-ohjeet & muut:

- Ei tarvi raippaa

- Esteillä suojat eteen

- Omistaa koulusatulan ja estesatulan

- Tarhaan sateella ja kurakelillä sadeloimi

-Kun -10° tai yli fleeceloimi tarhaan ja -20° tai yli toppaloimi tarhaan

- Hikisenä villaloimi

 

Kisakalenteri:

 

Luokka/sijoitus Päivämäärä Ratsastaja Kisapaikka
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

Palkinnot:

 

Valmennukset/tunnit:

©2019 ♦ Kisatalli Winner ♦ - suntuubi.com