Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaallinen talli ♦ This is sim game stable

 

Winner ei lopetakkaa toimintaansa. Hetken mietittyä en voikkaa lopettaa talli. Winner kuitenkin menee hetkeksi lomalle sunnuntain illasta perjantaihin asti, koska minä olen seikkailemassa lapissa.

Talli vaihtaa toimintaansa pikku hiljaa. Kisoja emme järjestele enää paljoa. Tulevaisuudessa perehdymme kastatukseen, oreihin ja tietenkin valmennuksiin.

 

Hyvää kesän jatkoa ja anteeksi tämä minun hullu tallin lopeaataminen!

 

Hevosia tulee myyntiin jonkin verran.

 

 

 

Orit ♦ Kisat ♦ Hoitohevonen ♦ Hoitajien kaapit ♦ Yksityinen?

 

Toiminta

 

Winnerin toiminta perustuu hoitohevosiin, kisoihin, orien siitoskäyttöön ja pienimuotoiseen valmennukseen.

 

Kisat

Winnerissä kisataan suurinpiirtein jokatoinen kuukausi. Joskus voi kuluakkin vähän kauemmin seraviin kisoihin. Kisoja kisataan esteiden, koulun, maastoesteiden, näyttelyiden ja matkaratsastuksien parissa. Joskus voi olla myös leikkimielisiä kisoja. Lisää tietoa täältä.

 

Orit

Winneristä löytyy oreja aika paljon. Pyrimme pitämään laadukkaita oreja, jotka painottuvat este- ja kouluratsastukseen, lisäksi on muutamia hyviä kenttäkisoihin painottuvia oreja. Yhtä rotua edustavia oreja on pari ja tallilta löytyy monia eri rotuisia oreja. Oreilla kisaamme ja valentaudumme paljon ja pidämme ne hyvässä kunnossa. Lisää tietoa täältä.

 

Hoitohevoset

Winneri ottaa melkein jokaiselle hevoselleen hoitajan. Hoitajat voivat vakiohevosen ohella ratsastaa muitakin tallin hevosia. Lisää tietoa täältä

Hoitaja sitoutuu putsaamaa vakiohevosensa karsinan ja muidenkin hevosten karsinoita tarvittaessa. Hoitaja myös putsaa varusteita, lakaisee laittiat ja tekee muita pienia asioita tallin yleisen siisteyden ja järjestyksen ylläpitämiseksi.

 

Valmennus

Winneri pitää satunnaisia valmennuksia joista ilmoitetaan erikseen. 

2 kuukautta valmennuksia! Winner pitää valmennuksia kahden kuukauden ajan. Valmennuksia on kuitenkin yhdellä viikolla 1-2. Vaömennukset on yksityisiä. Mene tästä varaamaan itselesi valmennus!

Yksityinen

Jos olet kiinnostunut tuomaan yksityisesi meille kysele vieraskierasta.

 

 

©2019 ♦ Kisatalli Winner ♦ - suntuubi.com